behandlingsmeny

Våra behandlingar

Vi uppdaterar just nu denna sida. Tack för ert tålamod. Har ni frågor om våra behandlingar, kontakta salongen. 

 

Hudvård

Huden är människans största organ. Med sin yta på två kvadratmeter omsluter den oss, skyddar oss mot sol,bakterier och farliga ämnen. Den kommunicerar med ärr och märken, hår och färger. Det är vårt ansvar att ta hand om vår hud på bästa sätt. På Velvet hjälper vi dig ta reda på vilken hudtyp just du har och vilken status den har idag. 

På Velvet jobbar vi med Dermaquest. Dermaquests olika produktkollektioner är vårdande, rika på botaniska stamceller, peptider och vitaminer, med återfuktande och skyddande ingredienser som är avgörande för att bibehålla en hud i balans. Våra produkter och behandlingar gör så mycket mer än att endast skämma bort din hud. Att ordentligt rengöra, återfukta, stärka och skydda huden är den bästa metoden för att börja behandla alla hudtillstånd och uppnå en balanserad hud. Denna balans ger den grund som behövs för mer avancerade professionella behandlingar med våra resultatdrivna metoder. Dermaquest har de produkter som krävs för att bevara effekten av våra behandlingar. Belöningen består av ett hållbart resultat i form av välmående, förnyad hud full av energi. Dermaquest är lyx på flaska, en skräddarsydd hudvårdsrutin framtagen specifikt för dig. Hudvård du vill åldras med. 

Hudanalys 15 min, 295:-
En inledande behandling för nya kunder som vill ha medicinsk hudvård.
Denna behandling passar även dig som endast vill ha vägledning för vilka hudvårdsprodukter du ska använda hemma. Väljer du att köpa produkter på salongen är behandlingen gratis.
Vår hudterapeut rengör din hud, analyserar den och avslutar med återfuktande produkter.

Klassisk ansiktsbehandling 30 min 450:-
Rengöring, peeling med avslutande massage i mask och återfuktning. I denna behandling ingår hudanalys

Klassisk ansiktsbehandling 60 min, 750:-
Rengöring, peeling, portömning, massage och mask med avslutande produkter efter din hudtyp. I denna behandling ingår hudanalys.


Manikyr & Pedikyr

Hos Velvet använder vi oss av märket Bio Sculpture. Bio Sculpture Gel  har funnits på marknaden sen 1988 och är ett unikt gele då det är lika flexibelt som din naturliga nagel och helt upplösbart. Vi använder inga uttorkande lim och hårda plaster under behandlingen vilket gör Bio Sculpture till det mest naturliga alternativet. Systemet är utvecklat för att skydda den egna nageln att växa och bli starkare, ingen primer eller aktivator används. Vår Gel Remover löser upp gelén från nageln på 20 min istället för att fila på nageln, därmed undviker både du och nagelterapeuten att andas in damm.

Bio Sculpture Gel är det enda nagelsystemet som är kliniskt testat av Farmovs Parexel, som är ett internationellt godkänt forskningsinstitut, med ett väldigt bra resultat. Resultatet visar att systemet är 99% allergifritt. Parexel gav Bio Sculpture den högsta ratingen – 5 stjärnor, som ett effektivt och hälsovänligt nagelsystem. Bio Sculpture är ett komplett nagelsystem med vårdande produkter anpassade till kundens alla behov. Produkterna vidareutvecklas och förbättras kontinuerligt. 

Vi erbjuder nagelförstärkning, nagelförlängning, klassisk manikyr och pedikyr på salongen. I en klassisk manikyr eller pedikyr kan du även välja att lägga till permanent lackning i behandlingen.
I alla behandlingar ingår även massage och våra terapeuter går också igenom viktig information om hur du bäst sköter dina händer och fötter hemma. 
Vid återbesök löser vi upp ditt gamla gel gratis. Tänk dock på att du då behöver boka extra tid för din behandling. Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Klassisk manikyr 30 min, 320:-
En härlig uppfräschning av dina naglar och nagelband. Avslutas med polering och handmassage (ej lackning).

Manikyr med Gel-lack 30 min, 400:-
En härlig uppfräschning av dina naglar och nagelband. Avslutas med permanent lackning och handmassage

Nagelförstärkning med gel 60 min, 500:-
Med Bio Sculpture gel, 600:-

En härlig uppfräschning av dina naglar och nagelband samt nagelförstärkning med gel och permanent färg. Avslutas med en avkopplande handmassage.

Nytt set nagelförlängning med tippar 60-90 min, 600:-
Med Bio Sculpture gel mallteknik, 900:-
En härlig uppfräschning av dina naglar och nagelband samt nagelförstärkning och förlängning med gel och permanent färg. Avslutas med en avkopplande handmassage. 

Klassisk pedikyr 30 min, 400:-
En härlig uppfräschning av dina tånaglar, nagelband och hälar. Avslutas med polering och fotmassage (ej lackning)

Pedikyr med Gel-lack 45 min, 500:-
En härlig uppfräschning av dina tånaglar, nagelband och hälar. Avslutas med polering, permanent lackning och fotmassage.

Tandblekning

Vitare tänder snabbt och skonsamt med laser och utan väteperoxid! Megawhite sticker ut från mängden tack vare den effektiva formulan i deras blekande gel, unika ingredienser i en patenterad formula som ger en snabb tandblekning. Giftfri och smärtfri tandblekning som håller i 3-4 månader. 

Alla har en egen grundfärg på sina tänder, vissa har vitare och andra gulare. Det är naturligt att tänderna ändrar färg i takt med att vi åldras. Inget tanblekningssystem kan bleka tänderna så att de blir ljusare än tandens genetiska konstruktion, men tandblekning kan radera spår efter te, kaffe, läsk, rödvin & tobaksvaror som snus och cigaretter. 

Megawhite Blu fusion tar endast 15 minuter. Har du aldrig blekt dina tänder innan och har mycket missfärgningar kan du göra två behandlingar efter varandra (30 min). Efter behandlingen ska du undvika tobak samt mörk mat och dryck (tex. blåbärssoppa, morötter, kaffe, te och rött) vin de första 24 timmarna. De första 30 minuterna efter behandlingar ska du undvika all mat och dryck. 

Vi rekommenderar också att du besökt tandläkare de senaste 6 månaderna och tagit bort eventuell tandsten för bästa resultat. 

Megawhite blue fusion är ISO certifierad. Produkten är registrerad i CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Vilket betyder att den är registrerad i EU´s kosmetikregister. 520 whitening machine är CE märkt och följer EU:s säkerhetskrav.

Tandblekning 15 min, 1500:-

Tandblekning 30 min, 2500:-

Bryn & Fransar

Vi erbjuder frans- och brynbehandlingar både separat och i samband med andra behandlingar. Bokar du brynplock och färgning av bryn och fransar i samband med annan behandling är priset lägre. Kontakta gärna salongen vid bokning. 

Fransförlängning är en lyxbehandling som kräver skicklighet, extrem precision noggranhet, kunskap och känsla för design. 
Efter flera år i branchen kan vi garantera en säker skonsam fransförlängning som inte orsakar obehag eller slitage på dina naturliga fransar. 
Vår personal arbetar endast med säker fransförlängning, med produkter av absolut bästa kvalitet och är certifierade i kemiska arbetsmiljörisker. Du som kund kan vara säker på att vi hanterar och arbetar med produkten på ett säkert sätt för din trygghet. Huvudingridiensen i franslim är cyanoacrylat och allergirisken är ca 0.2%. Upplever du klåda svullnad och rodnad så tar vi självklart bort dina extensions kostnadsfritt.

Det finns olika typer av fransförlängning. Klassiska singelfransar, för ett naturligt resultat där vi fäster en singelfrans på varje naturlig ögonfrans. Black Diamond, för en fylligare förlängning med djupare svärta. 
Klassisk volym, för dig som vill ha fler antal fransar. Här lägger vi upp till 5 extensions på varje naturlig frans. Dessa fransar är tunnare än singelfransar och orsakar därför ingen tyngd på den naturliga fransen. Extrem volym, här lägger vi upp till 6 extensions  på varje naturlig frans vilket ger det mest fylliga resultatet. Mega Volym är för dig som vill ha maximal effekt!

Innan du bokar tid hos oss ser vi gärna att du kommer förbi salongen för en konsultation så att vi kan rekommendera dig rätt behandling.

Brynformning 15 min, 200:-

Brynformning+ färgning 30 min, 320:-

Färgning av fransar 30 min, 320:-© Copyright velvet.nu